Traditioneel meets modern

In de hal van een appartementencomplex in Haarlem hebben wij deze mooie dubbelkwart trap mogen realiseren. De hal heeft een aantal authentieke details als de houten balken en het houten plafond. Voor ons de uitdaging om de trap erbij te laten passen.

Deze dubbelkwart trap met twee tussenbordessen is volledig van eiken. Het eiken is in een warme kleur geolied, wat zorgt voor een mooie match tussen de kleur van de trap en het plafond en balken van het gebouw.

De open zijde in de zijden van de trap bevatten simpele zwarte stalen spijlen. Door op deze manier invulling te geven aan de open zijde, krijg je een traditionele trap met een moderne knipoog.

Er is gekozen voor traditionele, maar strakke treden met terug liggende plint. En door gebruik te maken van een ronde eiken leuning over een unieke zijkant van de trap, krijg je weer de combinatie van traditioneel en modern. De ronde leuning komt weer terug aan de wand. Verder is er opbergruimte gecreëerd onder de trap en afgewerkt met rustiek eiken planken met kastdeuren.

No Comments Yet.

Leave a comment